Nuffnang : My Dream To Buy House

24 Ogos 2017

アイナ Dear Diary : 2017

Assalamualaikum. Untuk beberapa bulan ini, akan menjalani praktikal di PHT.
Ogos hingga Disember.
Januari will be viva presentation.
Alhamdulillah result okay. Alhamdulillah lulus.
Mr.G busy. Aku busy. Dengan phone yg susah nak masuk charger..aduhaii..
balik kerja pun dah pukul 5pm so lebih pada rest untuk kerja esokkan harinya, :)
ada juga lah malam2 keluar dengan abah umie along (family). aku takkan keluar sangat kalau sorang2.
berat makin lama makin naik. macam mana nak tauliah ni.
kena turun skuad, so insha allah kena pegi latihan lagi di uitm dungun.
harap sangat boleh tauliah kat usm penang sekali dengan batch 37 tahun depan.
tak sabar nak lapor unity kat pengkalan chepa.

aigoo...
Esok kursus kahwin. Tapi jodoh yang tercatat kat luh mahfuz tak tau kat mana lagi.
entah macam mana sis boleh terjebak kena pegi kursus tu.
dah ada orang ajak. pegi je la.
nanti nak kahwin ke apa.. senang. tak rushing.



 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet