Nuffnang : My Dream To Buy House

25 November 2009

アイナ Dear Diary : akhirnya!!!!



gmba credit to Lagenda Fotografi
akhirnya aku tau gak bilow tarikh exm ukkm mrsm kat jeli. 7/12 nih. alik petang dari pukul 2 sampai pukul 5.30. aku baru bace surat y aku dapat mengatakan tarikh exam ukkm kat mrsm JELI* bukan aku xnk exam kat mrsm pasir tumbOh tuh,tapi pusat ukkm kat sane dah penuh!! sbbnya akU lmbat wat permOhonan..cis! terpaksa akU g exm kat JELI!! jauh tuh! double cis!! hahahaha .. dah nasib akU,nak wat cmna, reDHA je larh dgn berat hati...hehe

tapi aku dah ready ko nop exm?? kalu jujur. ku xingat doh gapo aku blajar slama ni. otak aku dah beku.

buku pelajaran dah lama aku x sentuh. cuti lamo doh etep, abes pmr terus aku buat cuti sdirik secara x rasmi.*hahaha..   doakan smoga aku lulus ujian tuh. kalu boleh aku nak wat y terbaik gak cam exm pmr ari tuh! agaknya maso exm ukkm kat mrsm tuh aku kena exm ape ek?



math??  aku asyik dapat n0p dekat2 fail je..

stakat LULUS.40 markah???tu pun kalu niru.hahaha

sains?? exm pmr ari tuh pun aku xtau nk jawab gapO??

bi?? grammar aku pun berterabur

speaking??

one,tWO,THREE,yes,no,alright tu aku tau la

hahaha

credit gmba to ktdiukm website

apepun wish me luck k!
aku kalu boleh nop try nasib..mana tau LULUS ukkm kat MRSM JELI?? pstu result PMR aku okey?????


boleh aku masuk mrsm kopu???!!!!(KOTA PUTRA,t'ganu)..hahaha..
angan2 aku mcm tu larh! 
tapi ntah la angan2 aku tu sampai kat mane, ntah2 xsampai setengah jalan akU dah GIVE UP?
arap2 x lar cmtu sbb aku harap boleh masuk aliran sains ikut ar skola kat mne2 pym, yeala kan aku nak jadi F0REnsik kena blajar bIO..hehe...*insya-Alah aku akan berjaya..amin. 


teringat plak kat sesaen aku..may allah bless them always!!  walaupun lama x jmpa,aku tetap ingat kat dorang n alhamdulillah aku masih berhubung ngn dorang,xkisahlah fs,tagged,ym.msg kew...kirenya x lost contact larh!! senang citer..hehe.   tq sbb paham ore dan sentiasaa memberi ore nasihat ngn semangat...



ps;)  agaknya camna la aku pakai baju skOla tyme exm tuh??
         mesti skema kan??baju librien...HIJAU ouh!!! chaiyok2!!




23 November 2009

アイナ Dear Diary : way u're thinking..


there's something i have to say to you if u promise u will understand...can U???

I'M JUST ME, who is a PMR candidate waiting fOr result which will destiny what i will becOme???
I WANNABE A FORENSIC!insya'allah..
DOAKAN aKU supaya dapat result gempak!

i am who i am..so deal with it or move on!



love me or hate me [either way u're thinking of me;)
 me perfect? NO!!
i'm selfish, impatient n a lil' insecure..i make mistakes..
i'm out of control n at times,hard 2 handle.
but if u can't handle me at ma worst,,
U SURE AS HELL DON'T DESERVE MA BEST!!
i'm a good gurl wif a lot of bad habits
i'm good,but not an angel..i do sin,but i'm not d devil.. 
 i'm sweet,but not beautiful..i have friends,but i'm not d peacemaker.
i'm hoping d day dat i don't need a fake smile n make up stories 2 get someone 2 like me.. 
 i noe i'm not perfect n i don't claim 2 b..but b4 u start pointing fingers 2 me , make sure ur own hands r clean!
i say wut i want,i do wut i want,i get wut i want.
if u have sumthing 2 say,,then say it 2 ma face!not behind ma back!
dun make me hate u..i'm totally sure u dun wanna noe when i hate u..
i'm not a nice gurl..damn true!but i can b damn nice if u treat me well..
 u can say anything bout me as u please..but i am wut i am..n dat's sumthing u can never b..
everyone sees who i appear 2 b..but only a few know d real me..u only see wut i choose 2 show..there's soo much behind dis smile..YOU JUST DON'T KNOW..;)

i am me.don't like?i don't care!if u can't accept me as dat,u don't deserve ma time.
END OF STORY;)
xkisahlah apepun. aku cuma harap hari esOk lebih baik dari hari ini.
"seSuNgGuHnYa..cInTa, kAsih & SayANg adaLaH sAtu kuRnIaaN TeRiNdaH daLam MENcoRAk hItAm PUtIH kAnVas LuKisAN bErnAMa kEhIduPAn..
SENYUM SOKMO!! ;)

21 November 2009

アイナ Dear Diary : aku,kau,dia;kita

Dengan lafaz Bismillah..


AKU baru buat bl0g nie. 
nama AKU aina.

kalau ada tersalah kata,
terkasar bahasa,
harap dimaafkan,AKU akui sbgai manusia biasa,
aku bnyak melakukan kesilapan dalam hidup..
tapi setiap y terjadi ada hikmahnya.
senyum s0km0=)






 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet