Nuffnang : My Dream To Buy House

25 November 2009

アイナ Dear Diary : akhirnya!!!!



gmba credit to Lagenda Fotografi
akhirnya aku tau gak bilow tarikh exm ukkm mrsm kat jeli. 7/12 nih. alik petang dari pukul 2 sampai pukul 5.30. aku baru bace surat y aku dapat mengatakan tarikh exam ukkm kat mrsm JELI* bukan aku xnk exam kat mrsm pasir tumbOh tuh,tapi pusat ukkm kat sane dah penuh!! sbbnya akU lmbat wat permOhonan..cis! terpaksa akU g exm kat JELI!! jauh tuh! double cis!! hahahaha .. dah nasib akU,nak wat cmna, reDHA je larh dgn berat hati...hehe

tapi aku dah ready ko nop exm?? kalu jujur. ku xingat doh gapo aku blajar slama ni. otak aku dah beku.

buku pelajaran dah lama aku x sentuh. cuti lamo doh etep, abes pmr terus aku buat cuti sdirik secara x rasmi.*hahaha..   doakan smoga aku lulus ujian tuh. kalu boleh aku nak wat y terbaik gak cam exm pmr ari tuh! agaknya maso exm ukkm kat mrsm tuh aku kena exm ape ek?



math??  aku asyik dapat n0p dekat2 fail je..

stakat LULUS.40 markah???tu pun kalu niru.hahaha

sains?? exm pmr ari tuh pun aku xtau nk jawab gapO??

bi?? grammar aku pun berterabur

speaking??

one,tWO,THREE,yes,no,alright tu aku tau la

hahaha

credit gmba to ktdiukm website

apepun wish me luck k!
aku kalu boleh nop try nasib..mana tau LULUS ukkm kat MRSM JELI?? pstu result PMR aku okey?????


boleh aku masuk mrsm kopu???!!!!(KOTA PUTRA,t'ganu)..hahaha..
angan2 aku mcm tu larh! 
tapi ntah la angan2 aku tu sampai kat mane, ntah2 xsampai setengah jalan akU dah GIVE UP?
arap2 x lar cmtu sbb aku harap boleh masuk aliran sains ikut ar skola kat mne2 pym, yeala kan aku nak jadi F0REnsik kena blajar bIO..hehe...*insya-Alah aku akan berjaya..amin. 


teringat plak kat sesaen aku..may allah bless them always!!  walaupun lama x jmpa,aku tetap ingat kat dorang n alhamdulillah aku masih berhubung ngn dorang,xkisahlah fs,tagged,ym.msg kew...kirenya x lost contact larh!! senang citer..hehe.   tq sbb paham ore dan sentiasaa memberi ore nasihat ngn semangat...



ps;)  agaknya camna la aku pakai baju skOla tyme exm tuh??
         mesti skema kan??baju librien...HIJAU ouh!!! chaiyok2!!




Tiada ulasan:

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet