Nuffnang : My Dream To Buy House

29 April 2010

アイナ Dear Diary : High SCHOOL ROCKERSZ!!!!


dari sudut jendela 4 Al-Biruni

SMK DATO' AHMAD MAHER
is my SCHOOL now. +_- sighhh..
.......................................................................................................


SMK PUTERA
in memory.
xkan ku lupa,
akn terpahat dlm ingatan.
mengajar aku utk berdikari?? eh!! ye ke..hahaha..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
****ok sila abaikan apa yg saya tulis kecil di bawah..

YES!!
YES!!!
NO MORE!!!!!!
si E-G TU???
IZAZI 4a Tu?????!!
pegi mampuslah!!!!
suke je sakitkan hati aku.
ntah apa la pompuan tu.
xkan x puas hati lagi sbb aku xnak tukar tempat duduk ari tu??
dah la kepoh minah tu..
hai boleh sakit kepala aku pikir pasal prangai die...
tapi...
 AKU DAH X KISAH LA KALAU DIA X PUAS ATI KAT AKU.
wHO CARE'S??!!!
;)
.............................................................................................................................................


Alhamdulillah..

kat sini..
A LOTS OF FRIENDS.
NEW FRIEND AND SOME BEST FRIENDS THAT I KNOW

my ex-classmate in sk langgar like
ASYAMIAH ,YUSRA, FIEKA

n..
some friends that i meet in CAMP KIJANG..

especially this gurl who really love "kucing"
 syikin


n my bestfriend I meet in ENGLISH IN CAMP,kem kijang..
**HANIN


aku harap..
aku akan happy study kat sana
d'samping kwn2 aku,
 kawan2 baru..diantaranya...PaYeN, ie-Mah, alYa,eppY, trah, jamilah

&lain2...
sowie ek..
aku x sebut nama korang...;)

n...
x ketinggalan kwn aku ..
husna..
that known as NANA???.
 dye kawan aku kat skola putera.
kitaorg kwn sejak f1 lagi.

yg pakai baju merah tu Wan Husna Afiqah Binti Wan ROskhemai..
sep2 nih panggil dia nama NANA..but i'm still call her Husna=)
Sometimea aku rasa geram ngn dio aku panggil nama dia siap ngn nama ayah dia lagi..
"WAN HUSNA AFIQAH ROSKHEMAI!!"hahahaha...


hope our friendship will last forever!!
love u all!!

2 ulasan:

wan husna afiqah wan roskhemai berkata...

Aina... i found you... hehehehe
from your beloved frend... miss you so muchie Eye-Na.... or should i call 'aye-na'?

wan husna afiqah wan roskhemai berkata...

Aina... i found you... hehehehe
from your beloved frend... miss you so muchie Eye-Na.... or should i call 'aye-na'?

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet