Nuffnang : My Dream To Buy House

11 Jun 2010

アイナ Dear Diary : i'M hoME!!


=)
I JUST CAN SMILE COZ ..
hurmm...
aku dah abes exam KAYAK!!


gamba2 kat sana ada sket je..
nati aku upload ngn copy;)
skrg...i'm just wanna rest!!
letih ar..
doh la kna ragging smalam..
mcm pegi perkhemahan plop..
tapi..
mmg kita org duk dlm khemah pun

i will GONNA MIZ ALL MEMORY THERE..
duk atas bas tuh plop..
duk ready nop tido pahtu ado la sore abg form 5 tuh duk citer pasal hantu n apa y terjadi smalam kat kem..
soo..terbatal la niat aku nop tido..
best gak dgr citer;)
kusyuk sep2 ni dgr..
and last skali lps abis citer, dia pun bagi nasihat kat sep2 sTAR ONE..kalu nop sMbung sTaR two mulut jgn celupar..and so on....hati2..

******************************************************************




















GMBA KAT ATAS NI DIAMBIL DARI kwn2 kat FB
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~














Tiada ulasan:

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet