Nuffnang : My Dream To Buy House

10 Disember 2011

アイナ Dear Diary :




AINA, hati kau kena kuat! Kuat untuk hadapi semua dugaan dan ujian,
Kau kena yakin pada diri, kau kena berdikari, kau kena percaya kau juga boleh bahagia=)

Hmm..**breathing jap! hehehe..

almost A week i start work as a Sale Asisstant at Toy's Department,
Alhamdulillah, although aina just pegi sesorang, aina still happy, bersyukur sbb ada rakan sekerja yg baik,
antaranya Kak Ira, Kak Tie, Kak Fairuzlini, Kak Lia ( tapi dia dah bercuti dan akan ke cwangan Jerteh).
dan Faizal namanya, tapi dyo suruh panggil JA, ada jugak sep ni panggil Peja. ** masalahnya, aina x tahu nak panggil apa sebab dia lebih tua sikik , x kan nop panggil Ja kot??? Nop panggil abg rasa x sedap hati plop.
hahahaha... last2 aku x cakap mana ngn dyo sbb aina x tahu nak panggil apa, lau cakap pun atas urusan kerja.

Kerja kat Department TOY's memang senang=) mudah je...tapi faham2 lah aina ni cmna?
aina adakalanya wat silap, Haaiiiyaaa..huhuhu...tapi mujur ada kawan2 sekerja dan supervisor yg baik dan Sporting Sungguh!!!**betul ke ejaan nih??cHECK GRAMMAR Pleaasee..

KerJANYA?? SAPU department lau shift pagi, then test permainan lau customer nak beli, jaga kaunter dan kwsan department toy's...wat bill,then hantar ke kaunter bayaran=)

It's E.A.S.Y w.O.R.K.s.. ALHAMDULILLAH..=)

Tiada ulasan:

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet