Nuffnang : My Dream To Buy House

18 Disember 2011

sahabatku najwa latif (lirik)



masa umo 5 taon
→ 'bila laa aku nak masok tadika ney'
masa umo 6 taon
→'bila laa nak masuk sekolah rendah ney, ad exam (:'
masa umo 12 taon
→'bila laa nak masuk sekolah menengah, syok tengok kakak pkai kain biru muda tu'
masa umo 15 taon
→'bila la nak PMR, tak sabaq lepas PMR bnyk aktiviti pstu nak pndah sekolah (:'
masa umo 16 taon
→'bila la nak tingkatan 5 nehh, nak abes sekolah cepat'
masa umo 17 taon
→'takod r SPM, rasa cm nak p form 4 balek'
time tgh SPM 'bila laa nak habes paper ny, lepas ny tadax lagi SEKOLAH dlm idop'
dah masuk alam X SEKOLAH 'rindu laa kat sekolah, KALAULAHH MASA TU KITA BOLEH PUTAR KAN BEST' :D

Tiada ulasan:

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet