Nuffnang : My Dream To Buy House

23 Februari 2012

アイナ Dear Diary : ulasan saya sejak beberapa hari nih..

19 Februari 2012..


8.45 aku tiba ke klinik ortopedik di HRPZ II. Then daftar and amik nombor giliran. pastu dah jumpa doktor.


Ulasan aku ^_^




dh jmpa dr. Katanya keputusan ditangan aku sbb umur dah cukup 18. then sama ada nak buang atau tunggu dulu? insya-Allah 1/4/2012 nih aku kna g kat klinik ortopedik balik..then we will see sama ada "rhisa" *istilah ore kg, or "ganglion" kt tgn nama saintifiknya..sama ada makin membesar,makin mengecil atau still pada ukuran yg sama? 6 mggu lagi. Ya Allah..moga2 benda nih hilang..kalu tak aku kna kuatkan semangat utk bedah dan buang benda nih. Dr kata ada kemungkinan akn hilang tapi bergantung pada diri aku. sbb stiap org berbeza kot? dr kata jugak benda nih x bahaya pun..cuma kalu dia terlekat kat lbh dalam mgkin susah sikit nak keluarkan..lagipun..kbnyakan org yg bedah tuh buang sbb nak hilangkan benda "buruk" kat tgn nih? Pada aku? okay je. xburuk pun..tak terganggu pun..JUST RISAU JE sikit.
alhamdulillah..dari pnerangan..tak membahayakan. kmgkinan akn hilang^_^.

credit to mR.google 4 the pic##





Then.


23 Februari 2012.


Aina rasa macam terlihat abang ali?? aishhh!!! adakah aku berhalusianasi? apa mereka pelanduk dua serupa. yang seakan sama namun berbeza empunya diri???! Then message abg ali.  Tnya dia. jawapan yg diberi adalah...abg dh kat usim skrg. Jadi..siapalah lelaki terbabit yg seakan dia? Actually..tak penting pun..tapi sejujurnya aku tak pernah jumpa abg ali. Selama nih just melalui message  dan email je.
 kitaorg kawan.


Masa aku F4 aku dah hampir lost contact ngn dia. mgkin sbb S I B U K?
then..masa akhir tahun 2010 tuh..aku terserempak ngn dia kat ppd. dia tegur pak cik aku..aina plak kelih dia sekilas lalu je terus masuk keta..Itu memang abg ali. masa tuh dia sdg cari rumah tuk penghulu utk cop borang apa ntah??


Then..skrg pun makin lost contact sbb S i b u k JUGAK...
TAPI..MASA AKU F3..DIA ANTARA INSPIRASI AKU, JADI ORG YG SNTIASA BAGI MOTIVASI UTK AKU. KAMI KAWAN. MOGA ALLAH MEMBERKATI UKHUWAH PERSAHABATAN KAMI.


ALHAMDULILLAH..AKU DAPAT RESULT YG HAMPIIIIRR CEMERLANG..tapi biasalah..aku slack kat MATH..yes! aku nih mmg xberapa reti lau bab mengira..tyme wat addmet ari tuh pun..sep nih kata muka aku stress bena!! supo nop telan jah kertas addmath tuh...


24 akn g KBMALL utk search 4 screen protector..then ...


25 & 26 mgkin akan pegi Karnival JOM MASUK U!
with my close friend Zanira ^_^.


oH!! luPA!! tadi..lps keje..Aina pegi..Mydin K.K.
shopping sikit!..or should I says..WinDOW sHOPPing??


urm..niat dihati??


  •  nAAAAAAAAAAKKKKKKKK sgt2 makan Tutty Fruity!
  • Nak G makan MC'd OR kfc or...what ever with friend...=*
  • nak keluar lagi ramai2 ngn kwn2..
  • nak mcm2 larhhh!!




Dalam beberapa minggu lagi..umie akn pergi menunaikan umrah...alhamdulillah..agaknya rezeki umie kot..and thanks.. A very big THANKS to my uncle..Pok Su Nor coz sudi sponsor umie...Aina syukur sgt2..dpt jugak umie jejakkan kaki ke tanah suci nanti..=*


M O G A . . UMIE . S E L A M A T KE SANA DAN SELAMAT PULANG KE TANAH AIR=)
AMIN..

Tiada ulasan:

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet