Nuffnang : My Dream To Buy House

15 Jun 2012

アイナ Dear Diary : MAG INC

DLM PROSES KERJA BERKUMPULAN MENYIAPKAN MAG INC.

BARU DAPAT AKHBAR HARI RABU. BENTUK KUMPULAN.
HARI KHAMIS; SEMALAM; ADAKAN PERBINCANGAN.

AINA ejas ARTIKEL.
NANI akn edit as EDITOR.
ROZA ngn SYIQIN akn act as Creative Designer.
Hajar akn beli brg2 yg diperlukan such as kertas warna dan bantu utk hiasan jugak.
AHAD NI akn ada masa terluang,lagipun ahad ni sbjek geo je.. and ckgu2 dan pelajar yg terlibat sibuk ngn kebitaraan yg akn diadakan hari rabu ni. 20 JUN  2012. datang la ramai2 meriahkan acara dan aktiviti kat SMK DATO' AHMAD MAHER.

SO..berbalik pada cerita.. ahad ni kami dah setuju nak mulakan Mag Inc. Alhamdulillah. BAB artikel dah selesai. just nk g print ESOK. ahad ni pakak nak bowok alat2 utk hias Mag Inc mcm crayon by Hajar, marker by Roza and Nani, magic mgkin syiqin or aina akn bawak. kertas dah gunting2 sikit. harap2 dlm satu mggu sebelum cuti hari khamis nanti semua dah settle coz hari Ahad bukak skola dah boleh submitted ngn teacher Isaura Haslina.

GROUP KITAORANG PILIH NAMA TULIPS. BUNGA TULIPS. bagus jugak sbb dah ada background tulips. so save budget. hehehe. bersyukurlah dgn apa yg ada.manfaatkan je kan? hehehe.

3 element yg perlu ada tuh aina konfius lagi nak ambil yg mana? joke? polls/survey? etc.
so..rasanya ahad kna discuss balik. settle benda tuh. insya-Allah it will complete.

=)masa tgh2 discuss tuh roza ngntuk . so dia tertidur. hehehe. tapi xpe coz roza minat bab2 menulis ngn hiasan. tgk aje la nota dia. mcm2 warna pen ada.  so, bab creative or hiasan serahkan pada dia dan syiqin.
insya-Allah, pakak sikit2 sore bantu. =)

Tiada ulasan:

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet