Nuffnang : My Dream To Buy House

27 Disember 2012

アイナ Dear Diary: FOOL

Dear Diary, aku tak tahu apa yang aku dikirkan. apa yg aku dah buat? tindakan aku? fikiran aku? OTAK aku fikir apa pun aku tak tahu. I'M JUST A FOOL!


Stress sokmo minggu ni. Aku tak bijak mengawal perasaan.

KEJADIAN? apa yg jadi bena??

Aku ni sensitif sikit. cepat tindakan aku lau bab2 TEYYY ore.
so bila aku terkejUt,tindakan spontan aku..aku JUST SEPAK KAKI puyie,apa lagi..kotor la seluar dio. maroh kawe tuh.haaa BERAT~~!

dan benda tuh wak aku STRESS and hilang MOOD nak g beli billion. Malas nak g mana2. hilang selera makan. nasik hok aku patut makan...aku aku wi ko aiman je coz masa tu mood aku mmg 0 . DOWN MOOD Aku,. esok..means..27/12/2013 hari ni..mcm mana aku nak hadap muka dia. mcm mana aku nak hilangkan stress dan tekanan ni. dah la masalah lain byk lagi dlm kepala ni..


AKU NAK BERSENDIRIAN..NAK TENANGKAN FIKIRAN..

Tiada ulasan:

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet