Nuffnang : My Dream To Buy House

28 November 2013

アイナ Dear Diary : Bahasa Melayu (U2) STPM 2013


Esok giliran aina untuk re-seat paper Bahasa Melayu Penggal 2 ^^

Haaii..perasaan ini kembali lagi.. TAKUT~!!  Esok adalah peluang kedua dan terakhir untuk repeat paper BM.Selepas ini hanya bertawakal kepada Allah SWT shj. Esok aina kena jawab molek. Kena YAKIN. 

Pengawas peperiksaan punyalah strict! Mak oii.. Duduk pulak sebelah meja aina.. lagi laahh bahangnya terasa.. bahang apa? Ketar tangan ni nak menulis.. huhuhu... Tiga je pun pengawas peperiksaan yang baharu. Kalau dah habis masa tak boleh menulis lagi. STOP WRITING!

^^ apapun.. setiap yang berlaku ada kebaikannya. Aina kena buat yang terbaik. Tak boleh mengharap pada sesiapa, dalam dewan ibaratnya hanya aina yang boleh menentukan result STPM aina. ^^

Allah sahaja yang tahu perasaan itu. I'm alone with my on memory, kena perah otak and re-call semua apa yang cikgu ajar. kadang-kadang tak ingat fakta, jawab je guna logik akal. Asalkan jangan tinggal blank..

QWERTYUIOP! Ok lah. it's time up! I need to rest to survive in examination/"WAR" tommorrow.. 
wink wink. Mr/Mrs Sunshine.. Doakan aina. Eh! satu lagi.. jangan lupa KLIK IKLAN NUFFNANG kat sidebar aina. hehehe. Boleh la kumpul sikit untuk planning buat rumah. Huhuhu.. Biar betul duit nuffnang nak buat RUMAH? It's my DREAM and I want it. Orang kata sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. Apa kata korang pun support impian aina. hehehe. TERIMA KASIH.

Gracias!



p/s: To Gera-kun. If you read this, i'm sure you're not understand malay language or most of my entry here.
GOODLUCK! SMILE ALWAYS. THANKS FOR YOUR KINDNESS ^^


Tiada ulasan:

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet