Nuffnang : My Dream To Buy House

24 November 2013

Ephyra Idaman Saya

http://www.eyriqazz.com/2013/11/contest-ephyra-idaman-saya.html

Okay, Sebab utama aina teringin nak memiliki dan mencuba Ephyra, Obiviously, aina pun nak rasa keberkesanan produk Ephyra. Epyhra ni produk skin suppliment. Bukan sahaja kulit jadi cerah macam model dalam gambar ni, bahkan rambut pun nampak cantik, lebat kan?? ;)

Rambut itu Mahkota Wanita. Mestilah kita nak jaga. So, salah satu produk terhangat yang kita leh cuba Ephyra kan? ^^ Insha-allah produk ni bawa banyak manfaat pada tubuh badan. so..siapa nak cantik apa kata PILIH ephyra :) 


Mr/Mrs Sunshine semua BOLEH baca lagi info pasal ephyra kat LINK INI!


Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com

3 ulasan:

Eyriqazz berkata...

Tahniah, anda antara 7 pemenang saguhati http://www.eyriqazz.com/2013/11/senarai-pemenang-contest-ephyra-idaman-saya.html

Amanda Suria berkata...

Tahniah...salam knl..

IzZa HaDi berkata...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet