Nuffnang : My Dream To Buy House

16 Disember 2014

Ya allah...mesin atm buat hal.
..x cekak doh duk makey maggi weeihhh...cepatlah bekki mesin

12 Disember 2014

HECTIC WEEK

P.P. S.Alam..

Tersepit diantara kawan.
BLANK.
Aku doakan cepat-cepatlah korang berbaik, sebab benda ni buat aku serba salah. Sana kawan, sini kawan, at the END I'm stuck between both of you. Hati hancur tengok apa yang sedang berlaku. Penat. Sana meluahkan, sini meluahkan, aku hanya mampu menjadi pendengar.

K.B, Kelantan..

Ada yang tengah menanti aku pulang ke sana, bersabarlah.
Aku pun nak balik, tapi kat sini aku kena belajar.
I miss YOU soo much.
Seriously aku memang nak balik study week ni.
tapi kat sini banyak lagi kerja, assignment..

S.Alam..

Minggu ni minggu kedua latihan.
Malam nanti dah nak bergerak ke induk.
Mungkin minggu lepas latihan aku still boleh follow, ALHAMDULILLAH, minggu ni harap sangat tak pancit jugak la..
PALAPES..

 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet