Nuffnang : My Dream To Buy House

24 Jun 2013

アイナ Dear Diary: Alhamdulillah..

ALHAMDULILLAH MENANG TOP UP!! 



Tadi inform kat sponsor Elih, kat facebook, Alhamdulillah LAJU je sponsor reply, dah dapat.
TQ :) TERIMA KASIH.

dan semalan dapat TOP UP RM5.

Sebab aina menang giveaway :


Ini blog penganjur contest : TQ SOO MUCH


Dan..rupa-rupanya sponsor tu kakak blogger syiera :) Terima kasih sis sebab sudi sponsor. Alhamdulillah, ada juga rezeki aina sebab sis Farrah Umai Na .   Alhamdulillah, syukur jugak sebab sponsor mengotakan janjinya :) Yang bestnya Sis Farrah bagi top up  hari tu jugak. Haa.. mana nak cari tu?hehehe.. sbb ye laa.. sis farah baru keluar rumah sbb sebelum ni xtau contestant pakai line apa. Memang tabik spring ngn sponsor giveaway yg aina join ni. terima kasih banyak-banyak semua.


________________________________________

p/s : HAA..aina dapat tudung. Come sangat!!!! Kaler oren :)
Giveaway yg mana? Hmm.. kalau tak silap dari giveaway blogger adam Faiz :) 

sponsornya dari butik Echa
suko sangat! Lembut je tudung ;) tudung bawal yg comel :)

_______________________________________________


Hmm.. hari tu join jugak Qaleeda Collection giveaway kat FB Qaleeda Collection 


BP 004

MATERIAL : SOFT COTTON
BIDANG 45

______________________

AND DAPAT SHAWL  jugak dari giveaway yg aina join sebelum ni *;)





Shawl Ayami yg sgt cantik , warna yg menarik, kain yg lembut dan mudah dibentuk ;)

aina dapat shawl ni sbb join contest kat fb Dressuana :) 
iNgatkan nak cuba nasib nak dapat hadiah utk peplum tapi ada insan lain yg lagi bertuah:)
Apapun..BERSYUKUR SEBAB DRESSUANA MENGHARGAI PESERTA2 YG JOIN. ADA HADIAH SAGUHATI.
ALHAMDULILLAH AINA pun antara peserta yg terpilih utk saguhati.
TERIMA KASIH ;)


_____________________________

KORANG SEMUA :)
TERIMA KASIH SEBAB MEMBACA.

TOLONG KLIK IKLAN NUFFNANG KAT BLOG NI BOLEH?
THANKS. boleh la buat menabung . tq.
nak aina klik iklan nuffnang blog korang? @ IKLAN Says korang atau apa2 iklan? bagitahu je. comment k.


Awk tolong saya, saya tolong awak



WIN- WIN SITUATION OK :)

wish me luck 4 exam speaking MUET , 2JULY ni ;) tq
 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet