Nuffnang : My Dream To Buy House

04 Ogos 2013

TERIMA KASIH BLOGGER AINA HANANI DAN FACEQ MASK


Muka happy :)
TERIMA KASIH =)



ALHAMDULILLAH. AINA MENANG GA yg dianjurkan oleh blogger Aina Hanani.

tadi hadiah dah sampai depan rumah.
Siap pakai pos laju lagi oleh sponser.


Siapa sponser?? Haa..dah terang2 kat tajuk tu. hehehe.. tapi nak lebih jelas lagi.. click link tu k.
Banyak barangan kecantikan kat website sponser. Rugi tau kalau tak tengok. dah tengok kalau berkenan apa lagi? laju-laju leerrr pesan... :) Berbaloi dan harga yg mampu milik.
Inshaa-Allah.. :)

Aina dpt faceQ mask. mcm2 jenis aina dapat. ada lerr dlm 5 paket + 1 paket lagi mask jugak tapi lain sikit dai FaceQ (mask ni ada dua step guna). Mask FaceQ pulak senang je nak pakai. basuh muka, apply je kat muka. **itu cara aina pakai. hehe.. patutnya lps pakai toner apply faceQ maskkalau ikut apa yg aina baca kat website tu. :)

Disamping itu,..hmm..aina dapat Lipgloss jugak =)
Comey...warna pink lagi tau..

Sponser siap bagi tambahan bulu mata + eyeshadow warna biru dan coklat lagi tau (yg dlm bekas bulat kecil)

Gambar? Hmm..xde la pulak utk korang cuci mata.. Nak tengok FaceQ Mask?? Haa apa lagi..Bukak aje website  sponser  . KLIK TAU LINK yg aina link tu . =)TQ

**skrg pun duk tgh pakai salah satu FaceQ Mask yg baru dpt tdi. nmpk tu. x sabar2 pulak nmpaknya nk try. hehehe. BEST pakai. rasa fresh je. cara pakai pun mudah. lps pakai relax laa..baunya pun wangi :)



Aina pakai mask yg ini lah. dlm paket. Selesa je pakai :)
Nak tau lebih lanjut click gambar kat atas;)

OK LAH. TERIMA KASIH AINA HANANI.
Nmpaknya jugak..aina hanani ada buat giveway kat blog dia. apa lagi JOM TERJAH~!


Nampaknya ada hadiah yg menarik lagi. Alhamdulillah, GA yg sebelumnya dah jadi rezeki aina, mungkin kali ini rezeki korang pulak. Syarat GA pun simple je .
Na join click Banner :)
 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet