Nuffnang : My Dream To Buy House

15 November 2016

Natuwrels by WR EMPIRE SDN BHD / #USAHAWAN WR


ALHAMDULILLAH. 


ASSALAMUALAIKUM.
Lama aina tak bersiaran. Rindu pulak nak update, Sem ni aina mulakan langkah untuk jadi salah seorang Usahawan Wr. Alhamdulilah.. setakat guna produk Natuwrels dari Wr Empire. Kulit aina ok.
Puas hati! So aina memberanikan diri untuk berkongsi kebaikan produk keluaran Wr Empire.

Jadi? Hai sahabat positif saya! Apa khabar ye semua. Rindu aina tak? Hehe..




PAPAYA PERFECT HAIR MERUPAKAN HAIRCARE KELUARAN SYARIKAT WR EMPIRE.

NAMA GLAMOUR DIA PPH. SENANG NAK SEBUT, CEPAT DAN MESRA KAN?

Bahan-bahan dalam PPH ni,.. seperti dalam gambar:

EKSTRAK BUNGA RAYA & BETIK. BAGUS UNTUK RAMBUT DAN KULIT KEPALA. WANGIAN YANG LEMBUT. SESUAI UNTUK SEMUA. ADA BONUS LAVENDER OIL LAGI UNTUK RAMBUT. BOLEH KONGSI SEISI KELUARGA. DARI BABY, MAK, AYAH, TOKWAN, ABANG, KAKAK, ADIK.

KALU BRASO NOK RAMBUT COMEY, KILAT, HITAM, LEMBUT. MAGHI TRY product natuwrel MOLEK NI. Harga berbaloi. Tak payah susah-susah guna conditioner lagi lepas pakai shampoo.

Pakai PPH JIMAT PITIH, JIMAT MASA. Sebotol PPH dah lengkap untuk rawatan rambut dan kulit kepala. 2 in 1. Shampoo and Conditioner. So.. BERBALOI BALOI. Tahan at least 3 bulan. 


Bahan natuwrel tak ada kimia berbahaya.
Produk natuwrel by WR EMPIRE, semuanya berkualiti. Kualiti terjamin dengan kilang bertaraf GMP. Buatan Malaysia. Setanding dengan produk natuwrel antarabangsa. Terbukti natural sebab dapat tembusi Bioshoppe.

Kelebihan lain  WR EMPIRE natuwrels product, mudah didapati, dealer seluruh negara.


Bangun pagi, guna PPH.
JOM RAWAT RAMBUT GUNA PAPAYA PERFECT HAIR.
Lulus KKM 
- NOT151106835K
RM50 /250 ML
POSTAGE RM8 SM
POSTAGE RM 12 SS


PAPAYA PERFECT HAIR / P P H 
Shampoo & Conditioner 2 in1
Formula 2in1 syampu dan perapi paling sempurna untuk rambut dan kulit kepala sihat bebas kimia. Kombinasi ekstrak buah betik, ektraks bunga raya dan lavendar oil dipilih bagi memberi kesan yang optimum dalam penjagaan rambut. Tiada campuran pewarna tiruan.
Manfaat PPH
- mengatasi keguguran rambut
- mempercepatkan pertumbuhan anak rambut baru
- menghilangkan kelemumur
- menanggalkan kotoran / minyak berlebihan dan kimia pada rambut
- rambut lebih bermaya, bersinar, lembut, tidak kusut dan mudah diurus
- menghitam dan melebatkan rambut
- mengawal uban atau rambut putih
- menguatkan akar rambut
- mengatasi rambut bercabang, rosak dan kering
- memberi kelembapan kulit kepala
- melindungi dari pencemaran dan sinaran matahari
- sesuai untuk kulit sensitif, luka dan gatal
- memperbaiki peredaran darah kulit kepala
- antiseptik semulajadi, membasmi kuman, kutu dan fungus
- mengecutkan jerawat pada kulit kepala
- haruman aromaterapi yang menenangkan
- rambut tidak berbau dan menyegarkan

Papaya Extract 
- Nutrien yang terkandung dalam papaya extract dapat membantu mengurangkan keguguran rambut dan sekaligus dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut baru yang lebih kuat dan sihat.
- Mengawal lebihan minyak pada kulit kepala yang boleh menyebabkan kelumumur yang serius.
- Kaya dengan pelbagai minerals, vitamin dan enzim yang membantu menanggalkan kotoran/ sebum minyak berlebihan/ kimia pada rambut dengan selamat tanpa mengeringkan kulit kepala.
- Rambut lebih mudah diurus, tidak kusut, lebih bermaya, tidak mudah putus, lembut dan bersinar.

Hibiscus Extract
- Terkenal sejak turun temurun dalam industri penjagaan rambut.
- Boleh menghitamkan rambut dan mengawal uban/ rambut putih.
- Mengatasi masalah rambut gugur dan nipis.
- Menjadikan akar rambut lebih sihat dan kuat.
- Menghapuskan kelumumur dan kulit kepala lebih bersih bebas bernafas.
- Mengandungi bahan penyejuk semulajadi yang dapat menyegarkan kulit kepala .
- Mengelakkan hujung rambut bercabang dan rambut kering serta rosak.
- Melindungi rambut dari sinaran uv serta pencemaran udara .
- Sesuai untuk kulit sensitif dan berpeluh.
- Menjadikan rambut lebih lebat dan tebal tidak mudah putus.

Lavendar Oil
- Memperbaiki peredaran darah kepala dan mempercepatkan pertumbuhan anak rambut.
- Merupakan aromatherapy semulajadi yang dapat menghilangkan stress (stress adalah punca utama rambut gugur)
- Melegakan gatal kulit kepala.
- Merupakan antiseptik semulajadi yang sangat membantu membasmi kuman/ kutu dan fungus yang bertapa diatas kepala.
- Lavendar oil juga boleh mempercepatkan luka pada kulit kepala kering/ jerawat kecut tanpa meninggalkan parut.
- Selain bau wangi yang sangat menenagkan, lavendar oil juga bagus untuk melembabkan kulit kepala.
- Rambut sentiasa segar dan tidak berbau









 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet