Nuffnang : My Dream To Buy House

30 Disember 2013

VOTE ME :)


salam
harap boleh tolong vote sekejap


assalamualaikum, hi Can you HELP me CLICK link dan LIKE..

LIKE this picture :

28 Disember 2013

アイナ Dear Diary : AKU DI SINI

Wahai kawan.
Aku di sini.
SETIA menemanimu.
Sedih melihat kau kecewa.

Aku di sini.
Sentiasa ada.
Mungkin aku tak mampu merawat lukamu,
Tapi aku akan sentiasa ada,
untuk tetap setia,

Bangunlah,
Buang rasa kecewa,
Tinggalkanlah dia.

Hargai masa yang ada,
Aku di sini.
Selagi aku hidup.
Kita tetap kawan.

Aku disini.. :)

Senyum ini,
Hati ini,
Masih menganggap kau sahabtku.

Ingatlah, Aku ADA..
Aku di sini,..

21 Disember 2013

READ HERE :(

Just a short entry :)
Anyone.. HELP.. please.

Kenapa bahagian Reka Letak dalam blog aina bila klik keluar ERROR 404?
dah nak add new widget x boleh. Nak letak banner x boleh. Macam mana ni.
Any suggestion.

Thank you for drop here ~!
Gracias!

20 Disember 2013

Daftar Butterfly Project :)

Butterfly Badge A

Done Join.
Tapi atas sebab tertentu aina tak boleh letak Banner kat sidebar.
Jadi Buat sementara waktu aina letak kat sini boleh?


Hm.. Netbook ada masalah dengan bateri and charger.. 
And.. something wrong with my blog?!!
Kenapa masa nak edit kat reka letak keluar ERROR 404?
Someone? pleasee :(

17 Disember 2013

アイナ Dear Diary : You Make Me SMILE

bored, burger king, drink, fast food, hanging out
like you, smile, sms, stupid

black, blackberry, boy, case

Obviously, when I receive your text message, I keep smiling ^^. My friend realize it. But we're just friend too. ^^ It's really comfortable to have a conversation with you through text message.

 It really nice feeling,
 no force but more to attraction to keep SMILING in front of my phone because of YOU? :p

 Smiley face! That's YOU! :)
 Thanks for make me smile.

FRIEND FOREVER ^^

03 Disember 2013

アイナ Dear Diary : ALHAMDULILLAH ^^

chocolate, muffins, eat, cupcakes, hungry

Just a short entry. Alhamdulillah.. aina menang beberapa Giveaway :)
Kalau ada masa nanti aina akan review apa yang aina menang ^^

japan, kpop, sweet, asian, hipster, baby, girl, cute, indie
Maaflah, entry ringkas sebab mood entah ke mana :)

Letih melayan karenah anak-anak buah. Otak mereka ni.. budak-budak lebih cerdik/ligat dari kita. Tak terlayan dibuatnya. Haa... lagi-lagi bila ke pasaraya.. amboihh.. nak barang makanan mahal-makal.. mana nak cekau duit. hahaha. yogurt la, nutrigent la.. budak kan.. kalau tak beli menangis pula.. Entah macam mana nak ajar supaya tak terlalu dimanjakan.

Ok la. being a babysitter for alwani sometimes , ashraf dan haziq? aina x paham, sekejap bergaduh/berebut mainan, sekejap lagi berbaik.. apakah? betul-betul tak faham jiwa mereka :)

01 Disember 2013

Muhasabah Bersama



Muhasabah Bersama

Bercakap mengenai jodoh. Pada pandangan peribadi aina, Allah dah tentukan jodoh kta di Luh Mahfuz. Yes, i'm thinking that way. Perbetulkan aina kalau aina salah.



Orang sekarang kata bercinta selepas kahwin lebih manis. 



 
All Copyright Reserve by Me . Design by Mojat Cerewet